Kompetanse – Presentations Data AS

Kompetanse

Det unike med Presentations Data er menneskene som jobber her. Å samle så mye kompetanse under et tak skaper i seg selv et svært dynamisk og utviklende miljø, men det viktigste er ambisjonen som ligger i bunnen: å bruke denne kompetansen til å hjelpe våre kunder å nå sine mål!

Alle i Presentations Data tar et personlig ansvar for at du skal lykkes! 

IMG_8565-sketch-edit
PHH_9759

Karin Bøhmer

Markedssjef

Telefon: 92 89 28 60
E-post: karin@pdata.no

Bilde

Presentations Data leverer alle typer av visuelle løsninger. Det omfatter projektorer, skjermer, kontrollvegger, hologram, videovegger og LED vegger. Vår største kompetanse er å velge riktig løsning til ulike behov. Det omfatter lysstyrke, synsvinkel, avstand, lysforhold, innhold, arkitektur, driftssituasjon og krav til opptid og service. Samtidig omfatter vår kompetanse kildehåndtering, kalibrering, matriser og innholdsproduksjon. Presentations Data leverer også vedlikehold og service på alle installasjoner.

Knut_LITEN

Knut Sehested

Chief operating officer (COO)

Telefon: 95 13 40 89
E-post: knut@pdata.no

Monica Flo

Monica Flo

Administrerende Direktør

Telefon: 48 00 06 64
E-post: monica@pdata.no

PHH_9766

Phi Hung Huynh

Chief Technology Officer (CTO)

Telefon: 95 12 35 36
E-post: phi@pdata.no

Ted_LITEN

Ted Åkesson

Bid Director

Telefon: 92 28 86 57
E-post: ted@pdata.no

Videomøter

Presentations Data tilbyr i dag den løsningen som best passer dine behov. Vi har egen support og kompetanse innen Pexip, Videxio, Cisco og Polycom mm. I dag har videokonferanse fått en ny renessanse gjennom infrastruktur som gjør at samhandling på ulike plattformer er enkelt. Samtidig har vi fått flere høykvalitets videoløsninger i en overkommelig prisklasse. Vi ser at man reise mindre og man jobber oftere og bedre sammen! Mange velger å ha sitt personlige møterom i skyen. Da er det enkelt å invitere hvem som helst uansett plattform.

Aasmund_LITEN

Aasmund Jarlsrud

Servicetekniker

Telefon: 22 77 19 20
E-post: aasmund@pdata.no

Digital Signage

Digital Signage eller informasjonssystem er et verktøy som gjør at du kommer raskere til mål. Det er et nettverk av PC-playere eller integrerte avspillere som driftes sentralt. Tilgang via et web grensesnitt. Alle PC-playerne er koblet til en visningsflate som er plassert der den gjør mest nytte. Målet med et informasjonssystem kan være mange: Intern kommunikasjon og markedsføring, ekstern markedsføring, retail, informasjon, produksjon og innredning. Presentations Data er totalleverandør innen Digital Signage. Vi leverer alt fra montering av skjermer og konfigurering av PC-playere, til produksjon av innhold og integrasjon mot bedriftens systemer. Vi tar ansvar for drift, support og service.

ErikHarr_LITEN

Erik Harr

Servicetekniker

Telefon: 22 77 19 20
E-post: erik@pdata.no

FrankVoetman_LITEN

Frank Voetman

Prosjektleder

Telefon: 90 79 74 82
E-post: frank@pdata.no

MadsEgede_LITEN

Mads Egede Green

Bid Manager

Telefon: 48 12 74 35
E-post: mads@pdata.no

Lyd

Presentations Data installerer mye lyd. Vi leverer design og tuner lyd på svært avansert nivå. Der akustikken er vanskelig er dette helt nødvendig. Vi er totalleverandør av hele lydløsningen enten det dreier seg om en kirke, treningssenter, auditorium, eller kulturhus. Vi er leverer, installerer og server komplette lydinstallasjoner hos alle våre kunder. Lyd har i dag fått stor betydning som verktøy for måloppnåelse. Vi bruker i dag lyd til å motivere, glede, roe og nyte. Bruksområdene er uendelige. Presentations Data monterer og tar ansvar for alle komponenter som er koblet til lydløsningen. Vi drifter og server også løsningen etterpå.

Mari_LITEN

Mari Elsrud Vik

Regnskapsansvarlig

Telefon: 40 21 78 75
E-post: mari@pdata.no

Marius_LITEN

Marius Brodersen

AV-tekniker

Telefon: 91 38 78 98
E-post: marius@pdata.no

Preben_LITEN

Preben Smestad

Servicetekniker

Telefon: 95 87 44 26
E-post: preben@pdata.no

Styring

Automatisering av våre løsninger gjør at de fungerer slik du vil ha dem. Vi kobler sammen lyd, lys, bilde, videosystem, varme, ventilasjon, alarm, kameraer, informasjonssystem etc slik at du kan styre alt via touch eller stemmestyring. Vi kan også helautomatiskere funksjoner som baseres på tid eller annen data som selskapet har. Eksempler er møteromsbooking, tidsstyring, innholdsstyring, kildevalg, og ulike scenarioer. Presentations Data har noen av Norges beste programmerere på huset. Vi leverer, installerer og programmerer komplette løsninger.

TomArne_LITEN

Tom-Arne Follestad

AV-Tekniker

Telefon: 22 77 19 00
E-post: taf@pdata.no

TommiHendriksson_LITEN

Tommi Hendriksson

Servicetekniker

Telefon: 22 77 19 20
E-post: tommi@pdata.no

Tore_LITEN

Tore Rekdal

System Design Engineer

Telefon: 48 99 11 00
E-post: tore@pdata.no

Vidar_LITEN

Vidar Nordbrenden

AV-programmerer

Telefon: 90 67 28 00
E-post: vno@pdata.no

Home

Ønsker du en løsninger for ditt hjem, hytte eller båt? Presentations Data bruker all sin kompetanse innen lyd, styring og bilde til ditt hjem. Vi prosjekterer, installerer, programmerer og tuner alt du vil i huset. Ta oss med i fire faser; 1. Design av løsning. 2. Prosjektering 3. Montering og installasjon 4 Service, vedlikehold og oppgraderinger. Vårt mål er at du skal nyte av våre løsninger hjemme!


Til toppen