Informasjonssystem - Rett budskap til rett tid – Presentations Data AS

Informasjonssystem – Rett budskap til rett tid

Bruker vi den informasjonen vi har i selskapene våre smart nok? Har noe truffet en ansatt som sier at de får nok informasjon? Jeg har i min tid i næringslivet aldri truffet en person som sier at de får all informasjon de ønsker. I regel finnes informasjonen, men den er vanskelig å gjøre tilgjengelig for […]

DS_banner2

Bruker vi den informasjonen vi har i selskapene våre smart nok?

Har noe truffet en ansatt som sier at de får nok informasjon?
Jeg har i min tid i næringslivet aldri truffet en person som sier at de får all informasjon de ønsker. I regel finnes informasjonen, men den er vanskelig å gjøre tilgjengelig for den ansatte til det tidspunktet og på det stedet der han trenger den.

Intern informasjon
Informasjon brukes aktivt for å styre selskapet i den retning man ønsker. Vi bruker informasjon til å motivere ansatte, til å effektivisere virksomheten til å forstå bedriften og til å få alle ansatte til å gå i samme retning! Det siste er kanskje det aller vanskeligste da flere virksomheter i dag består av mange kontor, mange på reiser og for eksempel mange som sjelden er på kontoret samtidig.

Ekstern informasjon
Mange av våre kunder uttrykker at de ønsker å hele tiden vite hvilke muligheter som vårt marked kan tilby. De ønsker å få informasjon om nye løsninger først!
De ønsker å ta i bruk smartere løsninger for å hele tiden ligge i forkant!

Selskapets mål
De målene som et selskap har satt seg er styrende for hvordan man bruker informasjonen og det er helt utrolig hva ulike selskaper har fått til med hjelp av å bruke informasjon de allerede har på en smartere måte.

Informasjonssystem – et verktøy for ledere!
Informasjon er et verktøy for ledelsen. Derfor blir et informasjonssystem et verktøy for ledelsen. Om man bruker et informasjonssystem til å effektivisere bedriften, informere ansatte, motivere ansatte, selge mer til kundene, informere kundene bedre eller holde utekontorene oppdater på hva selskapet sentralt driver med! Det fantastiske med et godt informasjonssystem er at man kan integrere mot data man allerede har og bruke det på alle skjermer man har satt i et system slik at riktig informasjon kommer på riktig sted til riktig tid.

19 januar viser vi på vårt åpne forum i Karenslyst alle 2 i Oslo eksempler på hvordan informasjon kan benyttes!

  Med vennlig hilsen

  Karin Bøhmer
  Daglig leder

92892860
karin@pdata.no


Til toppen