Gjør teknikken oss til gode presentatører? – Presentations Data AS

Gjør teknikken oss til gode presentatører?

Vi i Presentations Data installerer hver dag tekniske løsninger for at du skal lykkes. De fleste av oss bruker disse i mer eller mindre grad hver dag, og de skal hjelpe oss til å formidle et budskap! Vi reiser oss opp foran våre kollegaer, kunder og leverandører ofte. Vi gjør det kanskje som regel i […]

Portrait of business woman with microphone

Vi i Presentations Data installerer hver dag tekniske løsninger for at du skal lykkes. De fleste av oss bruker disse i mer eller mindre grad hver dag, og de skal hjelpe oss til å formidle et budskap! Vi reiser oss opp foran våre kollegaer, kunder og leverandører ofte. Vi gjør det kanskje som regel i ganske små forsamlinger, men noen gjør det også foran alle ansatte. Og vi gjør det alltid av en grunn. Vi har et mål. Lykkes vi?

Jeg er i alle fall overbevist om at jeg kan gjøre det bedre. Til og med mye bedre. Ikke fordi den tekniske løsningen ikke er god nok, men fordi jeg som person kan bli bedre.

Vi i Presentations Data tror at vi er mange som tror at man kan fortsette å utvikle seg og man kan alltid bli bedre!

Årets seminar skal altså handle om det individuelle aspektet. Hvordan kan man bruke kroppsspråket og stemmen? Hvordan kan man ordlegge seg bedre? Hvordan kan man legge opp et møte for å nå målet?

Her om dagen stod det en stor artikkel i Dagens Næringsliv: «En sjef må av og til skjære igjennom.» Kanskje det, men det må da være bedre å overbevise fremfor å overtale.

9. september kommer til å handle aller mest om hvordan man kan formidle et budskap!

Meld deg på seminaret eller les mer om programmet

*Må fylles ut
  Dette er et obligatorisk spørsmål
  Dette er et obligatorisk spørsmål
  Dette er et obligatorisk spørsmål
  Må være en gyldig e-postadresse.
  Dette er et obligatorisk spørsmål
  Send aldri passord via Google Skjemaer.

 


Til toppen