Et unikt møtested – Presentations Data AS

Et unikt møtested

Norge møter India og resten av verden i Oslo!

forside 2

Midt blant alle kontorbygg på Fornebu, rett foran Statoils gigantiske hovedkontor, ligger det et vakkert hus. Med utsikt over Oslofjorden, ligger huset helt for seg selv som en oase i det ellers kontorfylte landskapet på Fornebu. På utsiden ser bygget ut som om det var hentet fra ambassadestrøket på Frogner, men det er bare på utsiden. Går man inn er det som å bevege seg inn i en annen verden. Med innredning og kunst fra alle verdens hjørner er det som et eventyrhus. Huset blir kalt for Chitra House, og er et møtesenter helt uten sidestykke.

utside  utsikt  lite inne

Siden 2011 har arbeidet med å bygge opp Chitra Collection vært i gang. En rekke eiendommer har blitt håndplukket for sin unikhet, beliggenhet og atmosfære av eieren selv, Nirmal K. Sethia. Huset på Fornebu er ett av dem.

Chitra House er en hyllest til Chitra, eierens avdøde kone. Huset representerer essensen av Chitra, hennes kjærlighet, medmenneskelighet, skjønnhet og eleganse. «Chitra lærte meg at det første steget mot guddommelighet er takknemlighet. Til alle de som kjente henne utstrålte hun en helt unik godhet og vennlighet, men snakket aldri om sine filantropiske gjerninger», sier Sethia.

For å gjenskape essensen av Chitra har Hilde Lystad, administrerende direktør i Chitra House, brukt et helt år på å reise rundt i verden for å finne de rette kombinasjonene av stoff, farger, møbler og design.

inne 4  inne3

«Omgivelsen, atmosfæren og menneskene på Chitra House bidrar til en uforglemmelig opplevelse og kombinasjonen av farger, design og kunst tar deg med på en reise gjennom flere kontinenter. Vår visjon er å oppfylle drømmer, sette fotavtrykk og gi minnerike opplevelser akkurat for deg og dine gjester», sier Hilde Lystad.

Chitra House vil i hovedsak bli brukt til møtevirksomhet, unike merkedager, spesielle middager, intimkonserter, presselanseringer og skreddersydde arangement. Chitra House er beskrevet som et fotavtrykk, en drøm og en filosofi. Presentations Data har levert alle audiovisuelle løsninger i dette fantastiske bygget.

møterom 2

Mer om installasjonen kan du lese her


Til toppen