Digital Signage = Scala? – Presentations Data AS

Digital Signage = Scala?

Hvorfor er Presentations Data så fornøyd med Scala?

Screen Shot 2015-10-23 at 12.13.55

Er det fordi Scala er så store, med kunder i over 100 land? Er det fordi de har vært med helt fra starten med over 25 år på nakken? Eller er det fordi de følger med i tiden og utvikler programvaren slik at de hele tiden møter kundenes behov? Selvføgelig er alt dette en del av det, men det er ikke alt.

Presentations Data er svært forsiktige når vi skal velge partnere. Vi velger partnere som skal være med oss og våre kunder i lang tid, så det er klart at den stabiliteten som Scala har vist gjennom våre 20 år sammen er viktig. Men det er faktisk ikke den viktigste årsaken.

Det som er avgjørende for Presentations Data er at vi gir gode råd til deg! At når vi sammen ser i speilet noen år frem, så er vi enige om at det var et smart og godt valg.

Hvorfor er da Scala er godt valg? Jeg mener at grunnen til at vi med så god samvittighet anbefaler Scala er at Scalas teknologi vokser med dine behov, kan skaleres opp etter hvert som ambisjonene dine utvider seg og bygger på det du allerede har; en løsning som fungerer over tid!

Nøkkelen til Scalas suksess er at: Hva du enn ber Scala om å løse for deg; kan vi svare JA på! Bare sjekk denne videon:

 Eller les mer her: http://scala.com/no/experienced/case-studies

 Er du ikke i gang enda? Ta kontakt med tomas@pdata.no for en demo!


Til toppen