Blogg – Presentations Data AS
DS_banner2

Informasjonssystem – Rett budskap til rett tid

16. januar 2017 | Kategori: Digital Signage

Bruker vi den informasjonen vi har i selskapene våre smart nok? Har noe truffet en ansatt som sier at de får nok informasjon? Jeg har i min tid i næringslivet aldri truffet en person som sier at de får all informasjon de ønsker. I regel finnes informasjonen, men den er vanskelig å gjøre tilgjengelig for […]

forside 111

20 år med Presentations Data AS!

27. april 2016 | Kategori: Ukategorisert

I 2016 er det tyve år siden vi startet vårt norske eventyr. Mikael Ekblom og Karin Bøhmer flyttet fra Stockholm til Oslo med sine to små barn. Det eneste vi visste var at vi ønsket å starte en AV-bedrift noe à la den Mikael hadde vært daglig leder for i Sverige gjennom fem år. Vi startet med blanke ark og friskt mot, og registrerte selskapet
19. mars 1996.

Akustikk

God kommunikasjon krever god lyd!

9. mars 2016 | Kategori: Lyd

I Presentations Data AS er vi opptatt av å skape god kommunikasjon mellom mennesker. For å oppnå dette er vi avhengige av å se og høre hverandre godt. Dette er spesielt viktig i møterom der dagene kan bli lange og informasjonsmengden stor. Dårlige lyd- og bildeforhold fører til distraksjoner og utmattelse over tid. For å unngå dette må man benytte kunnskap fra flere fagfelt og sette sammen gode AV-løsninger. I dette innlegget skal vi se nærmere på akustikken og dens rolle som en del av den totale lydopplevelsen.

pexip-2

Presentations Data ny partner hos Pexip!

24. januar 2016 | Kategori: Videokonferanse

Videokonferanse er i en ekstremt hurtig utvikling. Det kommer mange nye måter å løse videokonferanse på, og alle skal kommunisere med hverandre. Da er det vakkert når Pexip tar det ansvaret!

bose

Hvordan kan vi bruke lyd som ett av våre virkemidler?

2. desember 2015 | Kategori: Lyd

Et av de heftigste byggene i Oslo området under bygging valgte å bruke lyd som et av sine virkemidler. Det er lyd i alle fellesområder fra inngangspartiet, via resepsjonen til mingleområder, kantine, gangbroer mellom bygg, konferanseområder, auditorium, takterrasser og utendørs.

inforskjerm 1111111

«Content is King?»

12. november 2015 | Kategori: Digital Signage

Bruken av Digital Signage er i rivende utvikling. I følge seneste besøk fra Scala international har vi for lenge siden passert «Content is King». Skal Signage eller det vi kaller informasjonssystem få ønsket virkning, må vi jobbe med innholdet. Det vet vi, men hvor er vi nå?

KA2

AV flytter ut av møterommene!

7. oktober 2015 | Kategori: Kompetanse

Den aller største endringen for AV er kanskje hvordan AV blir brukt. Vi har i de seneste tiårene løst samhandlingsbehov i møterom og presentasjonsbehov i auditoriene! I dag ser vi på hele bygget og møterommene har blitt en selvfølge.

if-videowall

Se Ifs nye skjermvegg!

16. september 2015 | Kategori: Digital Signage

If bygger helt nytt kontor i Trondheim; et flaggskip som skal stå frem som et unikt arbeidssted som fremmer dynamikk, effektivitet og resultat.

seminar-edited-03

Takk for en fantastisk dag!

10. september 2015 | Kategori: Nyheter

Tusen takk til alle dere kjære kunder som kom. Vi håper dere hadde utbytte av dagen. Målet med dagen var å gi alle påfyll og det tror vi at vi klarte!

Portrait of business woman with microphone

Gjør teknikken oss til gode presentatører?

4. august 2015 | Kategori: Kompetanse

Vi i Presentations Data installerer hver dag tekniske løsninger for at du skal lykkes. De fleste av oss bruker disse i mer eller mindre grad hver dag, og de skal hjelpe oss til å formidle et budskap! Vi reiser oss opp foran våre kollegaer, kunder og leverandører ofte. Vi gjør det kanskje som regel i […]

Credit: NASA Goddard Space Flight Center Image by Reto Stöckli (land surface, shallow water, clouds). Enhancements by Robert Simmon (ocean color, compositing, 3D globes, animation). Data and technical support: MODIS Land Group; MODIS Science Data Support Team; MODIS Atmosphere Group; MODIS Ocean Group Additional data: USGS EROS Data Center (topography); USGS Terrestrial Remote Sensing Flagstaff Field Center (Antarctica); Defense Meteorological Satellite Program (city lights).

Global Compact 15 år

22. mai 2015 | Kategori: Nyheter

Det nytter! Det vi gjør hver dag nytter! Hvem skulle tro at 12 000 selskaper og organisasjoner i løpet av korte 15 år har stilt seg bak Global Compacts prinsipper!


Til toppen