8 ting vi lærte om å formidle budskap på seminar – Presentations Data AS

8 ting vi lærte om å formidle budskap på seminar

9. september i Presentations Datas lokaler ble en utrolig spennende dag proppfull med læring! Vi fanget sikkert opp ulike poeng, men dette er de 8 viktigste jeg har valgt ut!

Takin Kroop fra Fanbooster

Hvordan formidle et budskap var et seminar Presentations Data holdt 9. september for alle våre kunder og venner. Tanken bak var at da vi hver dag leverer tekniske løsninger for å kunne presentere et budskap er det ikke alene nok til å lykkes! Evnen til å formidle et budskap handler om hvordan vi formulerer oss, det handler om kroppspråk, bruk av stemmen og hvordan vi lager presentasjoner!

9. september i Presentations Datas lokaler ble en utrolig spennende dag proppfull med læring! Vi fanget sikkert opp ulike poeng, men dette er de 8 viktigste jeg har valgt ut!

1. Gi uten å kreve noe tilbake

Takin Kroop fra Fanbooster viste oss hvor mye av formidlingen som i dag foregår på nett, men at suksess handler om å jobbe med innhold og å gi uten å kreve noe tilbake!

2. Vi kommuniserer tydelig selv uten ord

Daneel Foyer avslørte oss alle sammen! Vær oppmerksom på hvor tydelig du kommuniserer med kroppspråket ditt.

3. Bruk stemmen

Rick Salmon lærte oss hvordan god stemmebruk med variert tempo, leie og fart hjelper oss til å formidle budskapet vårt.

4. Effektive møter

Cecilie Thunem-Saanum ga oss den enkle oppskriften: Sett mål, inviter de rette personene, hold møtet til saken det handler om og avslutt møter til avtalt tid med delegerte oppgaver.

5. Si det vi skal si, si det og si hva vi har sagt!

Stein Disen fra Mercuri minnet oss om Presentasjonsteknikkens grunnprinsipper og det aller viktigste: Si det du skal si, si det og si hva du har sagt!

6. Bruk evnen til å formulere deg

Anders Sigrell fortalte oss at evnen til å formulere oss er en gave og et fantastisk verktøy. Bruk det!

7. Bruk bilder i presentasjonen

Marit Letnes fra Netlife Research viste oss hvordan bilder kan være med på å bygge en god presentasjon, men bildene må være relevante til det du snakker om. Og vær nøye med layout!

8. Bruk historiens makt

Eric Edmeades lærte oss at alle kan bli en god taler om de bruker kraften som ligger i en god historie.

Flotte tilbakemeldinger på seminaret

Dagen inneholdt så mange poeng at de fleste nok gjerne skulle repetert dagen mange ganger! Her er noen utsagn fra deltakerne etter endt dag:

«Takk for kjempeflott seminar! Mange gode og interessante foredrag, og jevnt over veldig dyktige presentører»

«Tusen takk for et strålende program. Vi har ikke ord for hvor imponert vi var over arrangement, komposisjon og foredragsholdere! Ingenting var overlatt til tilfeldigheter.»

«Jeg er imponert over det flotte programmet dere hadde satt sammen, og er glad for at jeg fikk være en del av det. Men aller mest imponert er jeg over den gjennomgående gjestfri kulturen jeg opplevde i alle ledd, hos dere.»

«Tusen tusen takk. Årets høydepunkt på jobb – definitivt!»

«Det var veldig interessant og lærerikt, med tidsaktuelle emner og svært gode og interessante foredragsholdere»


Til toppen